Bemutatkozás

Fiatal cégünk a mai modern gondolkodásmóddal azonosulva dinamikusan fejlődik. 2002-es megalakulása óta jelentős sikereket könyvelhet el a vendéglátás és a kiskereskedelem valamint a gépkocsi bérbeadás területén is. Ez utóbbi a legfiatalabb üzletág, ennek ellenére már számos visszatérő ügyféllel büszkélkedhetünk, mind a magánszemélyek, mind pedig a cégek tekintetében.

Ez köszönhető cégünk üzletpolitikájának éppúgy, mint munkatársaink elhivatottságának. Gépjárműparkunk kialakításában nagy szerepet játszanak – a mindenkori piaci követelmények mellett – ügyfeleink igényei. Partnereinkkel történő szerződéskötés alkalmával a kölcsönös megelégedettség lehet csak elfogadható. Hosszabb távú megállapodás esetén lehetőségeinkhez mérten az egyéni igények kielégítésére is törekszünk.

Autókölcsönzés:

Egyik legfontosabb partnerünk az OPEL márka megbecsült képviselője, vele hagyományosan jó a kapcsolatunk, amely nagyban elősegíti cégünket abban, hogy a maximumot tudja nyújtani.
Gépjárműparkunkat kizárólag új autók beszerzésével bővítjük, melyek megbízhatók és alacsony szerviz igényűek. Az ASSISTANCE-szolgáltatás, illetve a cégünk által rendelkezésre bocsátott csereautó biztonságot nyújt ügyfeleinknek a nem várt problémák felmerülése esetén.


OPTIMUS AUTÓ HUNGARY Kft. - Magyar